Onderwijsontwikkeling in coronatijd

Ook tijdens de coronatijd ontwikkelt het Kennis- en Praktijkcentrum Energietransitie door. Via vergaderingen op afstand en via Teams is het onderwijsteam hard aan de slag met de keuzedelen: Duurzaam Vakmanschap Elektrotechnische Installaties en Duurzaamheid in het Beroep D. Ook de ontwikkelingen voor online onderwijs zijn interessant en worden hierin meegenomen.

Binnen het keuzedeel Duurzaam Vakmanschap Elektrotechnische Installaties wordt het onderwijs met online-simulaties en in een game-achtige vorm ontwikkeld. Hierdoor wordt zo goed mogelijk aangesloten bij de mogelijkheden die er zijn in deze tijden van beperkte fysieke onderwijsactiviteiten.

Het programma van het keuzedeel Duurzaamheid in het Beroep D wordt samen met het vak Burgerschap ontwikkeld.

De inhoud van het keuzedelen en de informatie hierover volgen binnenkort.

 

Projecten