Campus Techniek & ICT

Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis is dé plek op de techniekcampus van ROC Mondriaan waar studenten van onze Techniek en ICT opleidingen samenwerken aan authentieke en innovatieve projecten in samenwerking met bedrijven. Een plek waar innovaties in de techniek en ICT zichtbaar zijn en beleefd kunnen worden.
 
Lees verder

Techniek Innovatie Huis updates

De Dag van… Ricardo Moennoe

Van 6-10 maart zijn we met diverse collega's van ROC Mondriaan aanwezig bij SXSW EDU (uitgesproken als South by Southwest E-D-U), een j...

Lees verder

Internationale Vrouwendag: Girls/ Women in Tech & Engineering

Marielle Stolp: "Toen ik me rond 2000 liet omscholen tot ict-er, voelde ik me als vrouw in die mannenwereld best een buitenbeentje. En als ik d...

Lees verder

Een interessant ‘allegaartje’

Dag 3 van SXSW EDU zit er ook op! Wederom een lange en intensieve dag die begon met een keynote van Ruth Simmons, een Amerikaans...

Lees verder

Projecten