Campus Techniek & ICT

Over ons

Het Techniek Innovatie Huis is dé plek op de techniekcampus van ROC Mondriaan waar studenten van onze Techniek en ICT opleidingen samenwerken aan authentieke en innovatieve projecten in samenwerking met de overheid en het bedrijfsleven. Het is de plek waar studenten zich voorbereiden op een wereld die snel verandert. Een wereld waar naast specifieke vakkennis ook wordt verwacht dat je kunt samenwerken, creatief en oplossingsgericht en in staat bent om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

De projecten en activiteiten in het Techniek Innovatie Huis hebben altijd drie basis-ingrediënten: onderwijs, technologie én innovatie. Dat is wat maakt dat deze plek anders is dan de leslokalen en praktijkruimtes.

Innovaties en projecten die het onderwijs versterken

We halen veranderende wereld binnen door opleiding overstijgend projectonderwijs te faciliteren. En we bieden de docenten van de Campus voor Techniek & ICT de ondersteuning bij het ontwikkelen van eigentijds en innovatief onderwijs.

Bij ons kun je met de nieuwste tools experimenteren in een innovatieve omgeving gericht op samenwerking en creativiteit. Hier creëren we een omgeving waar studenten en docenten techniek inzetten voor het verbeteren van de samenleving. Zo wordt er gewerkt aan het slimmer maken van huizen, het werken aan veiligere en duurzame mobiliteit en wordt er continue gekeken welke innovaties er zijn op het gebied van techniek en ICT.

Benieuwd naar wat wij allemaal aan het doen zijn?

Projecten