Campus Techniek & ICT

Over ons

Het Techniek Innovatie Huis is dé plek op de techniekcampus van ROC Mondriaan waar studenten van onze Techniek en ICT opleidingen samenwerken aan authentieke en innovatieve projecten in samenwerking met de overheid en het bedrijfsleven. Het is de plek waar studenten zich voorbereiden op een wereld die snel verandert. Een wereld waar naast specifieke vakkennis ook wordt verwacht dat je kunt samenwerken, creatief en oplossingsgericht en in staat bent om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Onze drie ingrediënten

De projecten en activiteiten in het Techniek Innovatie Huis hebben altijd drie basis-ingrediënten: onderwijs, technologie én innovatie. Dat is wat het Techniek Innovatie Huis een plek maakt die anders is dan de leslokalen en praktijkruimtes op de Campus van Techniek en ICT.

Innovaties en projecten die het onderwijs versterken

We halen veranderende wereld binnen door opleiding overstijgend projectonderwijs te faciliteren. En we bieden de docenten van de Campus voor Techniek & ICT de ondersteuning bij het ontwikkelen van eigentijds en innovatief onderwijs.

Het Techniek Innovatie Huis is dé plek waar je met de nieuwste tools kunt experimenteren in een innovatieve omgeving gericht op samenwerking en creativiteit. Hier wordt een omgeving gecreëerd waar studenten en docenten techniek inzetten voor het verbeteren van de samenleving. Zo wordt er gewerkt aan het slimmer maken van huizen, het werken aan veiligere en duurzame mobiliteit en wordt er continu gekeken welke innovaties er zijn op het gebied van techniek en ICT.

Studenten worden in staat gesteld om voor een opdrachtgever aan de slag te gaan. Ze werken samen met verschillende disciplines die ze normaal pas tegen komen op stage of in het werkveld. Het Techniek Innovatie Huis is daarom ook dé verbindingsplek van de Techniek en ICT Campus van ROC Mondriaan.

Het Techniek Innovatie Huis heeft veel te bieden, dankzij de innovatieve inrichting en state-of-the-art apparatuur. Iedere dag wordt er met veel inspanning en plezier gewerkt.

Benieuwd naar wat we allemaal aan het doen zijn?

Projecten