Bekijk alle showcases Terug naar Techniek ICT
Campus Techniek & ICT

Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatiehuis is het thuis van vijf scholen van de Techniek- en ICT Campus van ROC Mondriaan:

In het Techniek Innovatiehuis leren studenten, door toe te passen. Projecten worden gedaan in samenwerking met het bedrijfsleven om de mismatch tussen onderwijs en arbeidsmarkt te laten verdwijnen. Met behulp van de nieuwste technieken en innovaties als Virtual Reality, 3D Printing, Robotisering en Serious Gaming lossen studenten problemen en vraagstukken op die ze ook in het werkende leven tegen kunnen komen.

Bedrijven laten studenten een echte vraag uitvoeren of uitwerken, zodat de studenten zich kunnen ontwikkelen in situaties waar ze later gebruik van kunnen maken als ze een echt aan het werk gaan. Dit is een win-win situatie: de studenten zijn voorbereid op het werkveld én hebben het idee dat ze iets leren waar ze iets aan hebben en de bedrijven benutten de denkkracht van het onderwijs en de frisse blik van studenten.

Het Techniek Innovatiehuis heeft veel te bieden, dankzij de innovatieve inrichting en state-of-the-art apparatuur. Iedere dag wordt er met veel inspanning en plezier gewerkt.

Zien welke projecten er nu gaande zijn in het Techniek Innovatiehuis? Klik hier.

Als bedrijf samenwerken met ROC Mondriaan’s
Techniek Innovatie Huis

Neem nu contact op

Projecten

Agenda

28 01
2019

Workshop digitaal in de klas

Het Practoraat Mediawijsheid verzorgt op maandag 28 januari een workshop Mediawijsheid. Vaak lijken studenten 'knoppenvaardig, maar is de mediawijsheid ook up to date? In deze workshop wordt e

Bekijk item