Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN: Live vanaf SXSW EDU – Dag 4

De laatste dag van SXSW EDU zit erop! Vier dagen volgepropt met inspiratie en ideeën. In deze laatste podcast-aflevering die we live vanuit Austin maken, delen we onze highlights en de kijken we terug op de afgelopen week.

De keynotes hebben toch wel de meeste indruk gemaakt, maar ook in de kleinere sessies zoals The Pedagogy of Horror zaten verrassend leuke tips en ideeën. De rode draad tijdens de conferentie was de discussie over Critical Race Theory en discriminatie. Veel sessies raakten dit onderwerp en er was altijd wel een vraag vanuit het publiek die hier over ging. Een belangrijk thema dus, waar we natuurlijk in Nederland ook mee te maken hebben.

Om deze reis af te sluiten brengen we nog een bezoek aan de Texas State Technical College, daarover hoor je meer zodra we terug zijn in Nederland.

Beluister de nieuwe aflevering van de Talk of the TIN Podcast via je favoriete podcast-app:

Spotify
Apple Podcasts
Podbean

En check alle foto’s en andere genoemde links op de website van het Techniek Innovatie Huis: https://techniekict.rocmondriaan.nl/techniek-innovatie-huis/talk-of-the-tin-live-vanuit-sxsw-edu-dag-3/

Projecten