Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN: Live vanuit SXSW EDU – Dag 3

De conferentie is inmiddels twee dagen aan de gang en ons Engels gaat er met sprongen op vooruit! En ondanks dat we best een beetje moe zijn na deze lange dagen vol inspiratie en input, zijn we vooral heel enthousiast over wat we hier allemaal zien en horen. En ook vandaag delen we dit weer in onze podcast: de Talk of the TIN!

De dag begon met een emotionele openings-keynote: When Culture Wars Come to School. Het zal de meeste van ons ontgaan zijn, maar er is in de VS een behoorlijke polarisatie gaande. Politieke en maatschappelijke discussies en conflicten raken ook steeds vaker het onderwijs. Zo is er in het dorp Southlake een ware rel ontstaan nadat ouders een boek uit de schoolbibliotheek wilde bannen. Onderzoeksverslaggevers van MSNBC en NBC hebben naar aanleiding van deze zaak een indrukwekkende podcast gemaakt die je hier kunt luisteren.

Guus, Miriam, Timothy, Monique en ik hebben nog veel meer boeiende sessies meegemaakt die we in deze nieuwe aflevering van Talk of the TIN bespreken. Luister snel naar onze podcast op Spotify, Apple Podcast of Podbean. En vergeet je niet te abonneren!

Projecten