Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN – ROC Mondriaan studenten Ben en Bas zijn Nederlands kampioen Mechatronica

Puzzelen met draadjes, moertjes, knopjes en computersystemen, om vervolgens een machine in beweging te krijgen. Onze studenten Bas Van Der Mark en Ben Van Der Marel van de School voor Techniek en Engineering zijn er stééngoed in en wonnen onlangs de WorldSkills Netherlands. En daarom mogen ze zich zelfs Nederlands kampioen Mechatronica noemen!

Skills The Finals is het centrum van talentvol vakmanschap in Nederland. Jaarlijks worden het NK voor beroepen en de unieke LOB-Experience georganiseerd. Ruim 700 finalisten uit het (v)mbo gaan met elkaar de strijd aan in ruim zestig vakwedstrijden: Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied?

Onder begeleiding van Kevin Kloosterman en Ties, al jaren de even enthousiaste en bevlogen experts en docenten van onze school om alles mee voor te bereiden. Wat waren de drijfveren van Ben en Bas? Waar liepen zij tegenaan en wat willen zij ermee ‘als ze later groot zijn’. En waarom is volgens Kevin deze school er zo goed in? Dat en meer in deze nieuwe Talk of the TIN podcast.

Luister snel naar onze podcast op SpotifyApple Podcast of Podbean. En vergeet je niet te abonneren!

Projecten