Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN: Live vanuit New City College London

Na twee dagen BETT UK ging onze Uber driver afgelopen vrijdag richting East London waar we te gast waren bij de Hackney Campus van het New City College.

Door verschillende fusies is het inmiddels de grootste school in East London en de op één na grootste school landelijk als het gaat om studenten van 16 jaar en ouder.

Tijdens dit schoolbezoek werden Timothy en ik vergezeld door Ernest Adriaansz, Chief Gaming Officer bij het Techniek Innovatie Huis, Sjoerd Wiersma, docent Bouw & Infra, Feraz Ahmed, instructeur bij het Techniek Innovatie Huis en Ricardo Moennoe, docent bij de School voor ICT.

Wat is de functie van deze campus, waar liggen de verschillende aandachtspunten in een dergelijke achterstandsbuurt, hoe functioneren studenten en docenten in deze periode na corona en hoe innovatief is deze campus eigenlijk? Uiteraard spreken wij ook over andere zaken die ons opvielen, zoals de lessen met asfalt als dakbedekking, het gebrek aan mengkranen en het behangen van het plafond … Oh ja, en de meer dan prima lunch! 😉

Kortom: redenen genoeg om weer 30 minuten volle bak te luisteren naar onze podcast ‘Talk of the TIN’. Beluister de nieuwe aflevering van de Talk of the TIN Podcast via je favoriete podcast-app:

Spotify

Apple Podcasts

Podbean

Projecten