Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN – Hostmanship: Investeren in “de welkome school”

Welkom! Er staat weer een Talk of the TIN podcast voor je klaar! En we nodigen je van harte uit om deze te gaan beluisteren. 🎧

Deze keer gaat het over Hostmanship, de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Dat lijkt eenvoudiger dan dat het is. We gaan in deze podcast op zoek naar hoe de Hostmanship filosofie van waarde zou kunnen zijn voor het onderwijs op de TechCampus. Kun je Hostmanship inzetten om studenten, collega’s, ouders en partners te verwelkomen? En, wat zou Hostmanship jou persoonlijk kunnen brengen?

In deze podcast gaan presentator Timothy Meurink™️ (Techniek Innovatie Huis), Rob van Vlokhoven (Specialist van de House of Hostmanship), Gaby Bus (Programmamanager Tech4Care en Onboarding@Tech) en Mireille van Woerkom (Strategisch Onderwijskundig Beleidsadviseur) met elkaar in gesprek over het omarmen van deze filosofie en de mogelijkheden die het ons onderwijs kan bieden.

Je kunt deze aflevering (en alle andere afleveringen) hier beluisteren.

Ook vind je daar de linkjes naar Spotify, Apple Podcast en Google podcast.

Enjoy! 😀

Heb jij goede ideeën, aansprekende onderwerpen of weet je de perfecte gast(en) voor Talk of The TIN: stuur het naar techniekinnovatiehuis@rocmondriaan.nl. Wie weet hoor je ‘jezelf’ dan binnenkort terug!

Projecten