Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN – Energietransitie ’in de buurt’ en de rol van (MBO) onderwijs hierin.

Van links naar rechts: Nico Persoon, Oda Kok en Eric Zegwaard

De meest recente Talk of the TIN podcast gaat over de energietransitie. Onze energiehuishouding gaat de komende jaren flink op de schop. We moeten naar een volledig duurzaam energiesysteem in 2050. Dat gaat niet zonder slag of stoot en brengt nogal wat veranderingen met zich mee in technologisch, economisch en sociaal opzicht. Hoe manifesteert zich dat eigenlijk ‘in de buurt’ (zoals bijv. in de Groene Mient in Den Haag) en wat is de rol van ons (MBO) onderwijs hierin, nu en de komende jaren? 

Timothy Meurink™️ praat hierover met Nico Persoon (Practor Energietransitie bij ROC Mondriaan), Oda Kok (bestuurder van ‘Warm in de Wijk en Klimaatexpert) en Eric Zegwaard (Onderwijscoördinator bij ROC Mondriaan – School voor Bouw en Infra).

Luister snel naar onze podcast op Google Podcast, SpotifyApple Podcast of Podbean. En vergeet je niet te abonneren! Heb je goede ideeën, aansprekende onderwerpen of weet je de perfecte gast(en) voor Talk of The TIN: stuur het naar techniekinnovatiehuis@rocmondriaan.nl. Wie weet hoor je ‘jezelf’ dan binnenkort terug!

Projecten