Campus Techniek & ICT

Opening Soon: de Blended Learning Studio

Het vinden van een goede mix tussen online en offline onderwijs is een hele uitdaging. Maar gelukkig is dit niet helemaal nieuw: er wordt al jaren onderzoek gedaan naar blended learning en er zijn heel veel voorbeelden van tools, werkvormen en modellen die kunnen helpen bij het ontwerpen en inrichten van de klassikale en online lessen.

Op dit gebied willen we vanuit het Techniek Innovatie Huis graag structurele ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld het Flipped Classroom-model. Hierbij wissel je de klassikale instructie om met het huiswerk. Klinkt simpel, maar heeft best wat gevolgen voor hoe je lessen organiseert en begeleidt. Een van de onderdelen hiervan is het digitaliseren van je instructie.

Binnenkort hebben we daar een hele mooie studio voor! Op korte termijn ontvangen de docenten meer informatie over de opening en alle faciliteiten van deze Blended Learning Studio, maar ook over hoe dit past in het ondersteuningsaanbod op het gebied van blended onderwijs. Iets wat we ook post-Corona willen blijven ontwikkelen.

Projecten