Campus Techniek & ICT

MBO talent in beeld

De TechCampus van ROC Mondriaan maakt deel uit van het unieke Bedrijventerrein ZKD (Zichtenburg/ Kerketuinen/ Dekkershoek). Het ligt in Den Haag Zuid-West op de rand van Loosduinen. Hier bevinden zich ongeveer 400 bedrijven die gezamenlijk werkgelegenheid bieden aan zo’n 8000 medewerkers.

Tel daarbij op onze MBO studenten van de verschillende scholen (ROC Mondriaan – School voor Bouw en InfraROC Mondriaan – School voor ICT, School voor Autotechniek en Mobiliteit, School voor Metaal-, Elektro- en Installatietechniek en School voor Technologie en Engineering) en je snapt direct dat dit een bijzondere plek is die veel (aankomend) talent herbergt.

Charlie Burm Ferraz (Community Builder Gemeente Den Haag) bracht een aansprekend initiatief naar voren: een fotoproject die ieders bijdrage of talent in het ZKD vastlegt. Dat resulteerde voor onze campus in enkele schitterende portretten gemaakt door fotograaf Peter van Beek.

Studenten Rachel (ROC Mondriaan – School voor ICT en deelnemer aan het Excellentieprogramma Esports) en Arian en Frenneke (School voor Technologie en Engineering en stagiairs Solar Car Project) zijn slechts 3 van onze MBO kanjers waaraan het (Haagse) bedrijfsleven in de toekomst heel veel plezier gaat beleven!

#project#school#talent#bouw#infra#ict#technologie#engineering#autotechniek
#mobiliteit#solar#metaal#elektro#techniek#zkd#mbo#onderwijs#mondriaan
#innoveer#beleef#maak

Projecten