Campus Techniek & ICT

Live vanuit SXSW EDU Austin, Texas: Talk of the TIN

Yihaa! We hebben zojuist de eerst Talk of the Tin Podcast opgenomen! Live vanuit Austin, Texas. We zijn namelijk ruim 8.000 kilometer van huis om een heel bijzondere en inspirerende conferentie te bezoeken: SXSW EDU.

Met meer dan 400 sessies, sprekers en workshops in slechts 4 dagen is deze conferentie, op z’n Amerikaans, behoorlijk aan de maat! En we leveren ook nog eens een (heel) kleine bijdrage aan het bomvolle programma met een presentatie over het esports excellentieprogramma. Het is dus ook maar goed dat Timothy en ik hier niet alleen zijn: samen met Guus Klapper, Monique Kapteijn en Mirjam Krol maken we een goede verdeling tussen alle interessante en niet-te-missen sessies.

In deze eerste podcast vertellen we meer over deze conferentie en lichten we allemaal toe wat we verwachten van deze week. Aan het einde van iedere conferentiedag praten we je in een nieuwe podcastaflevering bij over onze ervaringen. En we brengen aan het eind van deze week ook nog een bezoek aan het Texas State Technology College.

Wil je niks missen? Natuurlijk niet! Abonneer je dan op onze podcast via Spotify, Apple Podcast of beluister de podcast via Podbean.

Projecten