Campus Techniek & ICT

Interessante Energietransitie events in het Techniek Innovatie Huis!

De komende tijd zijn er boeiende events in het Techniek Innovatie Huis! En daar wil je natuurlijk bij zijn!

Op dinsdag 22 november van 15.00 tot 16.30 uur organiseren we in het Techniek Innovatie Huis een bijzondere masterclass over de energietransitie.

In deze masterclass maak je kennis met de stappen die nodig zijn om op grote schaal woningen te verduurzamen. We zoomen uit naar wijkniveau en richten ons op de warmteplannen van de gemeente Den Haag, Delft en het Westland. Ontzettend interessant en leerzaam voor docenten én professionals uit het bedrijfsleven die zich willen oriënteren op de grote ontwikkelingen in de regio.

Sprekers zijn oa. :

Na deelname aan deze Masterclass heb je kennis en krijg je inzicht in de kansen van warmtenetten en de impact die het op jouw onderwijs of businessmodel kan hebben. Dus: dit wil je niet missen! Je kunt je HIER nog snel aanmelden!

Twee weken later, op dinsdag 6 december van 13:00 tot 16.30 uur pakken we in het Techniek Innovatie Huis uit met een nieuwe mini-conferentie over de Energietransitie. Deze keer organiseren we dit speciaal voor docenten van de TechCampus én de collega’s van de CORE-Scholengroep. Kennisverbreding, kennisoverdracht en kennisdeling omtrent de energietransitie met en tussen collega’s van de TechCampus en de CORE-scholen zijn de belangrijkste doelen binnen deze mini-conferentie. Een waardevolle eerste verkenning naar de nieuwe rol voor docenten en studenten door de energietransitie.

We gaan vooral met elkaar aan de slag en krijgen een gemeenschappelijke basis mee zodat we allemaal weten wat we precies bedoelen met het begrip ‘energietransitie’. En omdat we een bijzondere mix hebben van docenten van de TechCampus en de commerciële economie en retail scholen kunnen we dit onderwerp ook in bredere context bespreken: wat worden de ‘klimaatbanen’ van de toekomst en hoe leiden we onze studenten daar nu voor op?

We hebben voor deze mini-conferentie diverse gasten en experts uitgenodigd die ons meenemen in de verschillende onderwerpen zoals Yvonne Gerritsen van Darel en Pieter de Kruif, Verduurzamer bij INNAX.

Na deelname aan deze Masterclass heb je kennis en krijg je inzicht in de kansen van warmtenetten en de impact die het op jouw onderwijs of businessmodel kan hebben.

Interesse in deze mini-conferentie? Aanmelden doe je HIER!

Projecten