Campus Techniek & ICT

De laatste twee afleveringen van Talk of The TIN vanaf @SXSW Interactive

AI, BCI en Cuddles! SXSW Interactive heeft het allemaal!

Omdat onze collega’s weer terug zijn in het koude Nederland, hebben we een aantal bijzondere gasten uitgenodigd. Eva Leurink, adviseur Technologische Innovatie bij Kennisnet sloot bij ons aan samen met collega’s Brian Hokke en Oskar Maan, docenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam.

We hebben allemaal andere sessies en bijeenkomsten bijgewoond, dus er komt in deze podcast van alles voorbij! Zo hebben we het onder meer over artificial intelligence (AI), Brain Computer Interfaces (BCI) en de effecten van knuffelen (cuddles) op onze hersenen! Luister de podcast hier!

En:

Na 10 aaneengesloten conferentiedagen zit het erop voor ons! SXSW EDU en Interactive 2023 hebben ons weer verrast, geïnspireerd en gemotiveerd! Het hoofd zit inmiddels behoorlijk vol en we zullen ook wel weer blij zijn om straks thuis te zijn, maar we hadden het voor geen goud willen missen!

In deze laatste podcast vanuit het Austin Convention Center in Austin, blikken we terug op de afgelopen 10 dagen en delen we onze highlights en de meest opvallende sessies. Van de terugkeer van de Woolly Mammoth 🐘 , op vakantie in de ruimte 🚀 , immersive autoritjes 🚘 en de nieuwste beelden van de James Webb Telescoop 🔭 . 

Enorm bedankt voor het luisteren de afgelopen tijd en tot snel!

Projecten