Campus Techniek & ICT

Talk of the TIN – AI: Ben jij klaar voor jouw rol in de wereld van morgen?

Volgens Remy Gieling staan we aan de vooravond van een enorme technologische revolutie: de revolutie van kunstmatige intelligentie. Het belooft de grootse technologische revolutie ooit te worden. Eentje die ons werk en onze manier van leven drastisch gaat veranderen. Maar wat is AI nou precies? En – belangrijker nog – wat betekent het voor jou als professional en voor jouw werk? Verdwijnt jouw baan of wordt jouw werk juist leuker? Wat moeten jij en jouw (MBO) studenten, docenten of medewerkers ervan weten om goed voorbereid te zijn op de (onderwijs) toekomst? Volop kansen, maar hoe zit het met de risico’s?

In deze podcast verkennen Timothy Meurink™️ (Marketing & Communicatie), docent Tim van der Wilk, practor Sander Fase en projectleider Marielle Stolp (School voor Technologie en Engineering) de vele facetten van dit complexe onderwerp.

Luister snel naar onze podcast op Google Podcast, SpotifyApple Podcast of Podbean. En vergeet je niet te abonneren! Heb je goede ideeën, aansprekende onderwerpen of weet je de perfecte gast(en) voor Talk of The TIN: stuur het naar techniekinnovatiehuis@rocmondriaan.nl. Wie weet hoor je ‘jezelf’ dan binnenkort terug!

Projecten