Campus Techniek & ICT

Voortgang derdejaars projecten 

Op 22 januari jl. zijn onze derdejaars technicus engineering na een Kick-off bij YES!Delft gestart met diverse projecten voor in- of externe opdrachtgevers: 

Op 26 en 27 maart jl. was het tijd voor een eerste presentatie van de resultaten tot nu toe. Alle teams gaven een beeld van de rolverdeling binnen het team, het pakket van eisen zoals dat met de klant was besproken, de verkende concepten en de oplossing die de komende twee periodes verder uitgewerkt gaat worden. Ook gaven ze een voorlopige inschatting van de kosten voor mensen en materialen om aan het eind een werkend prototype te kunnen opleveren. 

Uiteraard was er voldoende tijd ingeruimd voor het stellen van vragen en het geven van tips. Mooi dus dat bij de presentatie van de stresstests voor Tiler en de assemblageopdracht voor Omefa de externe opdrachtgevers Joris Koudijs en Dizzy Soederhuizen aanwezig waren om de studententeams weer een stapje verder op weg te helpen. Feedback vragen en krijgen is immers essentieel om tot een voor de klant passende oplossing te komen. 

De studenten worden niet alleen door hun docent en opdrachtgever beoordeeld, maar geven ook elkaar feedback.

De teams gaan nog twee onderwijsperiodes (10 weken voor en 10 weken na de zomervakantie) met deze projecten aan de slag. Volg hun vorderingen via onze pagina met projectupdates: https://techniekict.rocmondriaan.nl/digital-operations-centre/category/updates/ 

Ook meedoen? 

Voor onze opleidingen technicus engineering in Delft en technicus mechatronica in Naaldwijk zijn we altijd op zoek naar interessante bedrijfsprojecten waar onze studenten zich in vast kunnen bijten. Maar ook inbreng van expertise kunnen wij goed gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een workshop, gastles of rondleiding in uw bedrijf. Voor onze school een mooie manier om studenten een up-to-date en contextrijk curriculum aan te bieden. En voor u een fantastische manier om uw vakgebied te promoten en in contact te komen met het techniektalent van de toekomst. Interesse? Neem dan contact op met projectleider Mariëlle Stolp (m.stolp@rocmondriaan.nl). 

Projecten