Campus Techniek & ICT

Nieuwe school: School voor Smart Technology

Per 1 augustus is ROC Mondriaan een nieuwe school rijker: de School voor Smart Technology, een fusie van de scholen voor ICT en Technologie & Engineering. Deze ontwikkeling past helemaal bij de lange termijnstrategie om aan te sluiten bij de ontwikkelingen in het werkveld. Het bedrijfsleven is in beweging en organiseert zich in toenemende mate rondom drie werelden van techniek. Eén van die werelden is Digitalisering en Robotisering.

Als Mondriaan sluiten we aan op die ontwikkeling met ons onderwijs en geven we vorm in de nieuwe School voor Smart Technology. Wat we nu al hebben is de bundeling van de huidige ICT en T&E opleidingen met 1100 studenten. De bundeling van ICT en Engineering biedt kansen om nieuwe (publiek-private) projecten op te starten, bestaande projecten te verduurzamen of de digitale component nadrukkelijker vorm te geven” aldus Stef Smits, schooldirecteur School voor Smart Technology.

Van links naar rechts op de foto het managementteam van de nieuwe School voor Smart Technology: adjunct-schooldirecteur Marcel van Hoek, schooldirecteur Stef Smits en adjunct-schooldirecteur Esther Blok.

De komende tijd zullen we bedrijven actief vragen om mee te denken over de invulling van de toekomst van Smart Technology. Mocht je interesse hebben om een bijdrage te leveren of om mee te denken, meld je dan aan bij Mariëlle Stolp (projectleider PPS Digital Operations Centre) via m.stolp@rocmondriaan.nl.

Projecten