Campus Techniek & ICT

Jaro Velterop en Daan Kluiters Nederlands kampioenen mechatronica! 

Vrijdag 22 maart jl. veroverden Jaro Velterop en Daan Kluiters het goud tijdens de Skills Heroes 2024 gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze twee derdejaars studenten van ROC Mondriaan, School voor Technologie en Engineering maakten de verwachtingen van hun coach waar en gingen er verdiend met de titel “Nederlands kampioen mechatronica” vandoor. 

Met een glimlach vertelt Daan Kluiters: “Vorige week behaalden Jaro en ik goud. We zijn ontzettend blij en kijken vol verwachting uit naar het WK in Lyon!” Jaro Velterop voegt eraan toe: “Na twee dagen keihard werken kregen we bij de uitreiking te horen dat we kampioen zijn geworden! Ik wil iedereen bedanken die ons heeft aangemoedigd tijdens de wedstrijd en het trainen.” 

Een prestatie van formaat, niet alleen voor Jaro en Daan, maar voor alle deelnemers die hun passie voor mechatronica – of één van de andere vakgebieden – met verve lieten zien. Een speciale felicitatie gaat uit naar alle studenten van ROC Mondriaan, die deelnamen aan deze bijzondere wedstrijd en er met een podiumplek vandoor gingen. 

Terwijl Jaro en Daan nog genieten van hun welverdiende overwinning, kijken ze al vooruit naar nieuwe uitdagingen. Beide zijn op zoek naar boeiende afstudeeropdrachten voor volgend jaar, waar ze hun expertise verder kunnen ontwikkelen. Bent u geïnteresseerd in het bieden van een uitdagende stage aan deze twee talenten? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen! 

Projecten