Campus Techniek & ICT

Stage- en (bij)banenmarkt 25 april 2024!

Op donderdag 25 april van 09:00 – 13:00 organiseert de School voor Technologie en Engineering Delft in samenwerking met het Digital Operations Centre net als vorig jaar een Stage- en (bij)banenmarkt in de Betafactory, Leeghwaterstraat 4 in Delft! 

We nodigen u graag uit om op deze markt aanwezig te zijn om uw bedrijf te presenteren aan onze studenten. De stands zijn voorbehouden aan erkende leerbedrijven, maar uiteraard zijn alle bedrijven van harte welkom!

Doel van de Stage- en (bij)banenmarkt

De stage- en (bij)banenmarkt heeft als doel studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Dit kan gaan om een stageplek voor volgend schooljaar (2024/2025) of een (bij)baan.

Voor u als ondernemer de uitgelezen kans om u te presenteren aan de studenten en voor studenten de kans om het werkveld te ontdekken. Een win-winsituatie!

Ik meld mij aan als ondernemer, en dan?

– U krijgt een kleine ruimte op de evenementenvloer met een statafel/werkbank.
– U kunt kleine pr-materialen presenteren zoals een banner, foto’s, flyers of video’s via de laptop.
– Wifi en elektra zijn aanwezig.
– U ontmoet studenten van onderstaande opleiding.
– De studenten worden ingeroosterd zodat u er zeker van bent dat ze aanwezig zijn op deze markt.

Wilt u deelnemen aan de Stage- en (bij)banenmarkt?

Uiteraard wilt u dat! Want op de Stage- en (bij)banenmarkt kunt u de leerlingen van de opleiding Technicus Engineering (circa 120 studenten), crebonummer 25297/25919 (locatie Delft) ontmoeten. Circa elk uur komt er een ander leerjaar langs. Klik op de button hieronder en vul het inschrijfformulier in!

Tips en tricks voor een geslaagde Stage- en (bij)banenmarkt

– Het is goed om op de stand meteen zichtbaar te maken om welk product of welke dienst het gaat. Hoe concreter, hoe beter!
– Zorg dat de studenten bij uw stand blijven staan omdat er iets te zien of te doen valt.
– Gadgets en/of iets lekkers om uit te delen is altijd leuk.
– Voor onze studenten kan het fijn zijn om in gesprek te gaan met iemand die zelf ook een mbo-achtergrond heeft. Dat kan een (jongere) medewerker zijn of wellicht een stagiair.
– Het helpt ook om hen een duidelijk en realistisch beeld van de sollicitatieprocedure te schetsen. Bereid ze erop voor dat een reactie soms enkele dagen op zich kan laten wachten.
– Gebruik de stagemarkt ook als speeddate. Onze studenten krijgen de opdracht mee om contact te leggen en gegevens op te halen.

Graag tot dan!

Projecten