Campus Techniek & ICT

ChatGPT podcast

“Deze technologie gaat niet meer terug in het doosje. It’s out there”. (Wietse van Bruggen over ChatGPT)

In deze aflevering van Talk of The TIN praten Erik Woning (Huisbaas Techniek Innovatie Huis), Sander Fase (Practor Future Technician) en Wietse van Bruggen (Senior Adviseur Kennisnet) met presentator Timothy Meurink™️ over het gebruik van ChatGPT (OpenAI) in het mbo-onderwijs.

Vormt het een bedreiging voor de arbeidsmarkt waar wij onze studenten voor opleiden, omdat het taken kan overnemen die nu nog door mensen worden gedaan? Of moeten we juist profiteren van de kansen die ChatGPT ons en onze studenten kan bieden? Worden docenten uiteindelijk overbodig? En welke (andere) rollen dient het onderwijs te pakken in het toepassen hiervan?

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen hoor je in een nieuwe aflevering van ‘Talk of The TIN – de podcastserie van het Techniek Innovatie Huis’

Je kunt deze en alle andere afleveringen hier beluisteren. Ook vind je daar de linkjes naar Spotify, Apple Podcast en Google podcast. Enjoy! 😀 

Heb jij goede ideeën, aansprekende onderwerpen of weet je de perfecte gast(en) voor Talk of The TIN: stuur het naar techniekinnovatiehuis@rocmondriaan.nl. Wie weet hoor je jezelf dan binnenkort terug!

#mbo#onderwijs#innovatie#podcast#chatgpt#techniek#kennisnet#ontwikkelingen#technologie#future

Projecten