Bekijk alle showcases Terug naar Techniek ICT
Campus Techniek & ICT

Twee dagen lang was BAM te gast bij het Techniek Innovatie Huis

Afgelopen twee dagen was BAM Infra te gast bij het Techniek Innovatie Huis. Voor medewerkers van de BAM waren dit twee scholingsdagen waarbij onderwerpen als veiligheid, aanbestedingstrajecten, stress op de werkplek en een vitale leefstijl werden behandeld aan de hand van verschillende interessante workshops.

BAM is een fijne samenwerkingspartner van het ROC Mondriaan en daarom een graag geziene gast bij het Techniek Innovatie Huis. Docent Bert Knoester van de opleiding Bouw en Infra heeft in samenwerking met BAM geregeld dat derdejaarsstudenten van de opleiding Infra niveau 4 aanwezig waren bij deze scholingsdag. Het Mondriaan stimuleert dat studenten tijdens hun opleiding al in aanraking komen met verschillende bedrijfsculturen en wellicht wel toekomstige collega’s.

Naast dat het voor studenten een leerzame en leuke ervaring was is het voor het ROC Mondriaan ook fijn om BAM beter te leren kennen. BAM is een grote organisatie waar wij in het onderwijs veel van kunnen leren. Maar ook kan BAM leren van het onderwijs. Hoe ziet de toekomstige werknemer eruit en hoe kunnen wij in samenwerking ervoor zorgen dat er een goede lijn is van het MBO naar een geschikte werkplek.

Meer weten over BAM? Bekijk dan hun website: https://www.bam.com/nl/

Als bedrijf samenwerken met ROC Mondriaan’s
Techniek Innovatie Huis

Neem nu contact op

Projecten

Agenda