Bekijk alle showcases Terug naar Techniek ICT
Campus Techniek & ICT

SolarSkelter | afgerond

SolarSkelter is een afgerond project. Dit project heeft plaats gevonden in het schooljaar 2017 – 2018. Toch vinden wij het een heel mooi project om met jullie te delen.

SolarSkelter is een Haags bewonersinitiatief voor het ontwikkelen van een skelter op zonne-energie, een alternatief elektrisch vervoersmiddel voor in de binnenstad. Samen met studenten van het ROC Mondriaan is gewerkt aan een tekening met aanbevelingsplan voor een prototype van de elektrische skelter. Het project is mede mogelijk gemaakt door Crowdfunding, de Gemeente en Fonds 1818.

Energie besparen, klimaatdoelstellingen, duurzaamheid, je kunt er niet meer omheen en het ROC Mondriaan juicht dit ook toe. Bij het Techniek Innovatie Huis vinden wij het belangrijk dat studenten ook in aanraking komen met deze onderwerpen en hier over meedenken.

 

Als bedrijf samenwerken met ROC Mondriaan’s
Techniek Innovatie Huis

Neem nu contact op

Projecten

Agenda

28 01
2019

Workshop digitaal in de klas

Het Practoraat Mediawijsheid verzorgt op maandag 28 januari een workshop Mediawijsheid. Vaak lijken studenten 'knoppenvaardig, maar is de mediawijsheid ook up to date? In deze workshop wordt e

Bekijk item