Bekijk alle showcases Terug naar Techniek ICT
Campus Techniek & ICT

Cubicle

Het Techniek Innovatie Huis is een dynamische plek waar veel projecten gaande zijn. Er is een grote zaal waar lezingen worden gegeven en verder zijn er werkruimtes in de vorm van een FABlab met 3d printers, een kantoor, een serious gaming ruimte waar virtual reality wordt ontwikkeld,  een soort college zaal en een vergaderruimte/pc ruimte.

De trend is dat het onderwijs en bedrijfsleven vaker afspreken om beter op elkaar aan te sluiten. Om de onderwijspraktijk te beleven en tegelijkertijd in een privé ruimte een gesprek of overleg te voeren ontstaat de vraag naar een cubicle. Er is een behoefte aan een rustige plek binnen een dynamische ruimte. De onderwijsomgeving vraagt een innovatieve manier van werken. Er wordt gedacht aan een cubicle voor overleg en samenwerking met hbo, mbo en bedrijven. Deze vult een behoefte aan overleg in nieuwe onderwijssettingen in.

Studente Ilse de Vries van de Haagse Hogeschool Industrieel Product Ontwerpen  is gestart met afstuderen binnen het Techniek Innovatie huis! Zij gaat hier aan de slag met het ontwerpen van een mobiele overlegruimte. Er zal binnen 4 maanden een prototype worden gerealiseerd van de zogeheten Cubicle. Zie het als een ruimte waar je je even kunt afsluiten voor overleg of korte besprekingen kunt houden en maar tegelijkertijd wel iets van je omgeving meekrijgt. Deze ruimte is bedoelt voor samenwerking en overleg tussen studenten, docenten en bedrijven. Het zal een innovatieve, gebruiksvriendelijke en rustige ruimte zijn die makkelijk te verplaatsen is.

Als bedrijf samenwerken met ROC Mondriaan’s
Techniek Innovatie Huis

Neem nu contact op

Projecten

Agenda