Techniek Innovatie Huis

BrainBox Energy VRH

Op 7 november is het brainbox energy project officieel afgetrapt.

Gedurende dit project zullen studenten en docenten van Metaal-, Elektro- en Installatietechniek aan de slag gaan om voor de Brandweer Haaglanden een trainingscontainer te bouwen. Deze trainingscontainer is bedoeld om nieuwe brandweerlieden ervaring op te laten doen met alle energie installaties die ze in een woning tegen kunnen komen. Er zullen nieuwe installaties zoals een warmte pomp in worden geplaatst maar ook oudere installaties zoals een geiser. Verder laat de container zien welke gevaren deze installaties met zich meebrengen.

Het project geeft de studenten de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het ontwerpen van alle voorzieningen van de container en om in aanraking te komen met verschillende installaties en te leren hoe deze geïnstalleerd moeten worden.

We zijn erg blij met dit samenwerkingsverband met de Brandweer Veiligheidsregio Haaglanden en gaan er een mooi project van maken.

 

Als bedrijf samenwerken met ROC Mondriaan’s
Techniek Innovatie Huis

Neem nu contact op

Projecten

Agenda

28 03
2018

2e bijeenkomst energietransitie en werkgelegenheid

Op 28 maart is weer een bijeenkomst in het Techniek Innovatie Huis rondom energietransitie en werkgelegenheid van 16.30 tot 19.00 voor ongeveer 40 personen.

Bekijk item
29 03
2018

Bijeenkomst Jet-Net en TechNet

Het Platform Bètatechniek organiseert vanuit Jet-Net en TechNet een bijeenkomst voor 20 personen van 13.30- 16.00.

Bekijk item
17 04
2018

Bijeenkomst Ondernemingsraad ROC Mondriaan

De Ondernemingsraad komt bij elkaar om in het Techniek Innovatie Huis te vergaderen

Bekijk item