Campus Techniek & ICT

Practor Future Technician

Even voorstellen.. onze practor!

Sinds 1 juni ben ik gestart in de rol van practor Digital Operations bij de School voor Technologie & Engineering. Het afgelopen jaar mocht ik binnen ROC Mondriaan deelnemen aan de leergang ‘Talent voor leiderschap’ en ontwikkelde ik mij op de International Hotel & Management School.

Die school is één van de mooie voorbeelden waar praktijk en theorie op een school samenkomen. Dat zie ik ook terug op de opleidingen bij de School voor T&E.

Als practor houd ik mij bezig met projecten die studenten kunnen uitvoeren samen met het bedrijfsleven. Ik ga onderzoeken waar we successen behalen, waar we nog meer uit kunnen halen, op welke manier die samenwerking kan plaatsvinden, hoe we voor studenten de leerervaringen nog realistischer kunnen maken en waar de behoeftes van de docenten op dit gebied liggen. 

Als ik het heb over onderzoek, bedoel ik hiermee de praktische kant ervan. Mooie, kleinere initiatieven leiden uiteindelijk tot grotere projecten. Stap voor stap opbouwen dus. Inmiddels heb ik al door dat docenten creatief zijn, de bedrijven welwillend om mee te werken en de studenten de meerwaarde snel genoeg ervaren. Daar doen we het voor! Ik kijk ernaar uit om nader kennis te maken met alle collega’s en partners. Voor meer informatie of het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden ben ik bereikbaar via s.fase@rocmondriaan.nl.

Met vriendelijke groet,

Sander Fase

Projecten