Bekijk alle showcases Terug naar Techniek ICT
Campus Techniek & ICT

Project Cyberwerf genomineerd voor de Computable Awards 2019!

Op 27 mei kondigde Computable Awards aan dat het Cyberwerf-project genomineerd is in de categorie ‘ICT-project van het jaar voor het mkb’. Met het Cyberwerf-project ontwikkelen studenten een laagdrempelige beveiligingsscan waarbij mkb-ondernemingen de mogelijkheid krijgen om te controleren of hun onderneming voldoende beschermd is tegen cybercrime.

De Computable Awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar hebben onderscheiden. Computable is het platform voor ICT-professionals met dagelijks ICT-nieuws, interessante artikelen en expert-opinies.

De beoordeling

Een groep van 15 experts met verschillende disciplines hebben de 21 voorstellen voor het ‘ICT-project van het jaar voor het mkb’ beoordeeld. Op basis van hun cijfer werd de top 10 uitgenodigd om op 24 april hun project te presenteren tijdens een juryberaad. Het team van verschillende juryleden stond onder toezicht van de algemene jury van de Computable Awards 2019. De voorstellen werden beoordeeld op technologische aspecten, projectbeheer, aspecten van bedrijfsadministratie en de manier waarop de opdracht werd uitgevoerd.

Volgens de jury is het Cyberwerf-project een win-win voor alle betrokken partijen. Zowel voor het mkb als de ICT-studenten van ROC Mondriaan. Het mkb is beter opgewassen tegen de gevaren van buiten en de studenten krijgen een zeer pragmatische opleiding in de werkelijkheid van een bedrijf en worden begeleid door vakmensen.

Benieuwd naar het jury-rapport? Lees hem hier.

Stemming

Om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt binnen de categorie ‘ICT-project van het jaar voor het mkb’ start er vanaf 4 juli een publieke stemming. De openbare stemmen zijn goed voor 50% van de uiteindelijke winnaar. De andere helft wordt bepaald door de juryleden,. De winnaars zullen per categorie worden bekend gemaakt op 29 oktober tijdens de uitreiking van de van Computable Awards 2019.

Meer informatie over project Cyberwerf? Lees het hier.

Computable Awards - ROC Mondriaan

Als bedrijf samenwerken met ROC Mondriaan’s
P@CT

Neem nu contact op

Projecten